Gezocht: Renault 103 52 of 103 54 tx

Hallo, ik ben al een poosje op zoek naar een goed onderhouden Renault 103 52 of 103 54 TX

Deel dit topic

Reacties

draaipiet
Ik denk niet dat het lukt zo, Als je nu op internet een foto zoekt als voorbeeld en dat op je computer opslaat. Dan klik je op foto, dan plaats foto en dan je tekst er bij bereik je veel meer mensen
+1
Renault 103/52
@draaipiet bedankt voor de tip!
+1
walker1
@Renault 103/52 Dit soort topics maakt mij altijd een beetje nieuwsgierig, waarom juist dat type Renault? Ander type Renault of zelfs ander merk met ongeveer dezelfde pk's zoek je niet? 2wd of 4wd maakt je blijkbaar ook niks uit? En de uitvoering maakt dat iets uit?
+1
walker1
+1
Renault 103/52
Goedemorgen, een reactie op jouw vraag.
Mijn vader heeft 3 Renault trekkers gehad als veehouder, in mijn kinderjaren ben ik ' besmet' met Renault. (651, 681, en 95 12 tx). De oudste (651) wordt nog iedere dag gebruikt om het voer aan te schuiven. Persoonlijk vind ik 103 52 een van de mooiste Renaults en zou deze graag willen gebruiken om bijvoorbeeld te schudden of te harken. De 85 32 vind ik trouwens ook prima.
Bedankt dat je alvast hebt gezocht voor mij!
+1
walker1
@Renault 103/52 Bedankt voor de uitleg, ik ben ook een boerenzoon en thuis en Renault 751 S. Succes met de zoektocht!. Zeker als je echt een specifiek type zoekt kan het wel een flinke zoektocht worden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0