K.oomen/agrilogica/mestfeed

Kees oomen is weer achtief !

hij gaat cursusen loonwerk geven, we kwamen laatst op school hingen er allemaal flyers van hem. Precies de zelfde opbouw als zijn advertenties. Dus beetje na vraag gedaan via de klas en ja hoor het was kees ! die man weet niet van ophouden hij heb al zoveel schulden !
ties6110

Reacties

anoniem
Oke? 😛 en nu?
CASE1455xl
Ja wat is er met die man?
ties6110
Nooit van gehoord had loonbedrijf reed grootste van het grootse maar heb boeren voor duizenden euro s het schip in laten gaan, omdat ie het nie kon betalen. en nu gaat ie cursus geven in loonwerk !
Kukel
@ties6110

Weet die misschien nu zelf ook wat hij fout heeft gedaan 😉
Boerenjongen16
@ties6110 Serieus? Man weet dan idd niet van ophouden. Maandje op wat geleden reed heel het 'oude' machinepark hier ook over de dijk heen! Van Sint- Philipsland richting Steenbergen...
fendtjuh
Die zat toch ook in de mestfraudezaak met Lentjes en kornuiten?
jd4050
Cursus failliet raken geven zeker... 😃
CASE1455xl
Aahzo, naja dan kan hij cursus gaan geven hoe het niet moet haha
t6010plus
Wij hebben er ook probleemen mee gehad!!!!
maar als je van ette-leur naar bladel met de trekker rijd kan het bijna niet anders :? 😛
Boerenjongen16
@fendtjuh Heeft idd ook mestfraude gepleegt... belasting zat er achter aan. Maar dat staat los met N. Lentjes en Kortnuiten. Zijn allemaal aparte zaken van elkaar.
t6010plus
@Boerenjongen16

met vee voer ook 😉
Victor-B
Wat is hieraan fout dan? Cursussen geven over loonwerk is toch niet strafbaar of kan personen/bedrijven beschadigen? Dat hij zijn verleden niet mee heeft, heeft hier niets mee te maken denk ik.
fendt-412
@VictorB

zon smeerlap gaat jou vertellen hoe het moet? (als de beweringen kloppen die hier boven staan)
Zon iemand neem je toch niet sirieus. Kunt leuke discussies houden met zulke personen als er een paar scherpe mensen in de zaal zitten. maar verder heb je er vrij weinig aan lijkt me. Dan zijn er wel personen in de sector waar je meer van kunt leren, en hoe het wel moet.
Guuske
Die man of zijn bedrijf is zelf ook opgelicht door leveranciers (lees grote varkensbedrijven) en zal nu toch ook weer moeten werken om zn brood voor hem en zn gezin te verdienen. Hoe spijtig het ook is voor de gedupeerden.
mfrijder
Wat de huidige stand van zaken is is dat K O nu aan het werk is bij AGCO voor export van gebruikte trekkers en machines en dat hij samen met R V een handelsonderneming is begonnen onder de naam V.M.T. Machines V.O.F. in Etten-Leur, ze gaan daar dus van de éne kakkerlakkenplaag in de andere....
Luisterend oor
K. O. heeft zich nu verlaagd tot het niveau van kinder ontvoering.
onder het mom van jeugdscout voor voetbalclubs als NAC en PSV heeft hij al diverse kinderen mee gelokt in zijn auto om "naar een wedstrijd te gaan kijken en training te gaan volgen".
helaas kon hij niet zomaar naar binnen bij deze clubs....
de hoofd jeugd trainer van PSV heeft navraag gedaan bij de club en een zekere K. O. staat niet bij hun op de lijst alszijnde scout.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!