Fendt 102 - moet ik de kabine verwijderen om eennieuw contactslot te plaatsen

Hoe het begon 1st batterij leeggestart met koud weer .batterij opgeladen dan kreeg ik geen stroom meer op het contactslot . nieuwe batterie gehaald maar nog het probleem nu zeggen ze contactslot vervangen maar hoe ...
belmans marc

Reacties

albert-fendt
Voorop zit een grote moer die moet je losdraaien en dan kun je hem naar binnen drukken, motorkap verwijderen en dan kun je er zo bij met je hand let wel op dat je het juiste stekkertje op de juiste plek zet
VolvoBm 2654
Ook al de start stroom doorgemeten ?
Ronijn
Kun je em wel kortsluiten op de startmotor of heb je daar ook geen stroom?
belmans marc

.op de startmotor ook geen stroom heb geprobeerd door kortsluiten
dennis fordson
Heb je nergens stroom ? of alleen bij je start motor
Meneer Kool
Om het contact slot te vervangen, motorkap open klappen. Het schot onder de vooruit verwijderen. dan kun je het dashbord loshalen en even iets over de dieseltank schuiven en dan kun je ook aan de achterkant bij het contactslot.
radium45
Altijd eerst testen of je wel een goede massa hebt van accu/chassis-startmotor/chassis. Desnoods met startkabels extra overbruggen.
albert-fendt
@Meneer Kool

heb je daar foto's van hoe je dat open schuift ik krijg hem bij mij niet los
belmans marc
@dennis fordson

HEB NERGENS STROOM
Meneer Kool
@albert-fendt

aan weerszijden van het dashboard, aan de zijkanten dus, moet onderaan, volgens mij onder de eventuele bekleding 2 m8 bouten zitten.. als je die los draait kun je het dashboard wegnemen.. ik heb er zo geen foto van..
Wimsumar
Beste Belmans marc]

Quote:
NERGENS STROOM

Is de "nieuwe" accu wel geladen?
belmans marc
Ja ze geeft 12v was opgeladen maar nergens stroom te vinden
belmans marc
Alles opgelost was slechte verbinding battetijkabel
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 102 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!