Illustratie van:

Deutz D4006 - Handgas hendel bevestiging as

De as voor het handgas is bij mijn D4006 los van de hendel op het dashboard geraakt.
Als ik de as naar boven optil dan werkt het verder prima, maar het moet blijven zitten natuurlijk.
Moet/hoort het bolletje aan de bovenkant van de as in het kunstofhuis geklikt, ik krijg dat niet voor elkaar iig. Of moet de as aan de onderkant worden ondersteunt zodat deze niet naar beneden zakt. Zie ook het plaatje.
Is er iemand die hier ervaring mee heeft en dit weet?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

D4006 - Handgas

Reacties

+1
Kreidler76
Zelfde probleem gehad. Het bolletje met sleuf aan de bovenzijde hoort in de handgashendel te vallen. Klemt niet vast. Bij onze heb ik het opgelost om een stukje koperen waterleiding op maat te maken voor de onderzijde, zodat deze iets hoger komt en zo naar boven blijft zitten.
+1
Vlaanderen
Aan de onderkant wordt de stang afgesteund en gezekerd met een splitpen. Ik heb opvulringen onder de splitpen gelegd totdat de stang in de hendel (boven) blijft zitten
ajaukema
Helder, dit valt wel op te lossen, bedankt voor de respons!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN