Ik wil een film plaatsen

Na mijn eerdere handleiding hier een over het plaatsen van video's

Je wilt een video met ons delen!!
Super!

Ook hier weer regels:

Heb je een video?
- Is de film van je zelf? Om dubbele films te voorkomen... plaats je eigen film

- Niet je eigen film maar je kan het niet laten om hem te plaatsen (de video is heeeeel speciaal) Dit houd dus in dat je bijna geen films van anderen plaatst. Bij hoge uitzondering! Heb je meer dan 5 films van een ander in je profiel doe je wat fout..

- Staat de film niet al op de site? Velen van ons kunnen zelf youtube wel vinden het heeft dus geen zin om alle filmpjes hier te plaatsen.

Plaatsen maar
Plaats de film maar snel we zitten er allemaal vast op te wachten. Maaaaaaaar plaats de film wel onder het juiste merk en type. Alleen om deze manier kan de film makkelijk terug gevonden worden

En als laatst:
Weer die kamer die opgeruimd moet worden.. Ja ook oude films kunnen soms verwijderd worden. Zo komt het jammer genoeg voor dat er nog steeds dubbele films worden geplaatst. Kijk dus of alle films in je profiel het nog doen en of ze wel echt van jou zijn.

Deel dit topic

Reacties

chiel6920S
Is het misschien een idee om op de homepage een FAQ te plaatsen met uitleg als deze?!
deerefan
Kan @tinus niet iets maken dat je geen 2 dezelfde filmpjes kunt plaatsen? elk filmpje van Youtube heeft namelijk zn eigen code zeg maar!
deeremeneer
@deerefan Dat is op zich wel een goed idee probleem alleen is dat ook op Youtube heel veel filmpjes dubbel staan en dus ook een andere code hebben.
B - W
Komt er nog een vervolg? iets van

Ik wil een reactie plaatsen...
johndeere1212
Als ik een filmpje die niet werkt van mijn profiel wil verwijderen dan kan dat niet.
deerefan
@johndeere1212 ja dat moet ook is een keer opgelost worden 😉
deeremeneer
En ook maar weer even naar voren halen.
alfredo
@deeremeneer
Je bent er maar druk mee.
gaat het een beetje zo alles opt gemak moeten doen.
deeremeneer
@alfredo PFF verveel me kapot.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0