Claas Jaguar 840 - Afstelling claas jaguar 840

Hallo, weet iemand van de lezers wat de afstand moet zijn van de slijtplaatjes op de uitwerpwentylator tot aan de slijtplaat in het uitwerpkanaal?

Deel dit topic

willemk

Reacties

+2
radium45
Ja weet ik. Ik stelde ze altijd vrij scherp af. 1 mm bijvoorbeeld. Vooral in gras had dit het voordeel dat er geen materiaal tussen wand en slaglijst ging zitten en zo dus minder wrijving/hitte veroorzaakte en je had meer blaascapaciteit.
willemk
Ok, morgenochtend wat te sleutelen. Bedankt
worteljcb
In de mais hoeft die niet zo scherp, dan is zo’n 4 mm vaak meer dat zat. In het gras kan je korter gaan, voor meer werpcapaciteit. Korter erop kost ook weer brandstof.

Let wel op of je getande of gladde slijtplaatjes hebt. Met getande mag je tot 1 mm, met gladde niet verder dan 3 a 4 mm.
+1
willemk
Gekartelde hebben we
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 840 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!