Te koop: Hoe werkt een trekker?

Hoe werkt een trekker? Heeft iemand een site? Of iets anders?

Reacties

+1
Valtra man
😄 wat wil je nou juist weten?
@Valtra man Of iemand een site weer waarop je kunt zien hoe een trekker werkt
+3
wim-same
casruigrok@hotmail.com">@casruigrok@hotmail.com Als je afgelopen week naar buiten had gekeken had je genoeg keren een trekker zien werken.
@wim-same maar ik bedoel de motor van een trekker
+1
wim-same
casruigrok@hotmail.com">@casruigrok@hotmail.com Die werk net als de motor van een vrachtwagen. ha ha
Valtra man
casruigrok@hotmail.com">@casruigrok@hotmail.com youtube kom je al heel ver denk ik. Van waar de vraag? Interesse of schoolwerk?
Valtra man
casruigrok@hotmail.com">@casruigrok@hotmail.com 👍 leuk, heb je ooit in een trekker gezeten?

Zoals hierboven vermeld, de trekker motor is een gewone verbrandingsmotor die behalve de versnelingsbak ook een hydraulische pomp aandrijft en daarnaast een aftakas heeft die soms ook vooraan maar altijd achteraan uit de trkker komt. Zowel hydrauliekolie als aftakas worden gebruikt om werktuigen aan te drijven.

Zoek maar eens op youtube hoe een dieselmotor werkt, dan krijg je een goed idee.
@Valtra man oke dankje, ik heb zeker al weleens op een trekker gezeten. Mijn vader is een landbouwer en teel boerenkool. Heb dit jaar voor t eerst gevreesd en in de boerenkool bakken weggereden met de trekker.
roscho
casruigrok@hotmail.com">@casruigrok@hotmail.com
Dag Cas, ik zie dat je je hele mailadres gebruikt als gebruikersnaam. Dat is niet zo handig. Als je het mailadres zomaar op internet plaatst, kun je een hoop spam verwachten.
Nu zie ik niet zo snel hoe je je inlognaam kunt veranderen, misschien is het daarom handig om gewoon een nieuw account te maken en het oude af te sluiten. Tenzij iemand hier weet hoe je de inlognaam kunt wijzigen.
Oh, ik snap m
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!