Case 956 XL - Voorwielaandrijving springt op tijdens rijden, storing?

Hallo

We hebben een probleem met onze Case ih 956XL. Als we er mee op de baan rijden schakelt zijn voorwielaandrijving enkele keren opeens vanzelf in, dit gaat dan ook vanzelf weer af.
Is dit een gekend probleem of zijn er oplossingen voor?

Alvast bedankt
a-s

Reacties

josje
Volgens mij reageert de vierwiel ook op rem lichten. Mischien kijken of rempendalen goed terug komen of schakelaars haperen iets.
Koiter
4x4 is een gekend probleem bij de 956XL en 1056XL, heeft te maken met de pomp in de bak die het pakket vrij moet geven. Kan ook zijn dat de klep niet goed meer functioneert. Zijn meerdere topics over op tractorfan, met zoekopdracht ''956 4x4 tractorfan'' in google komen er een aantal naar voren.
a-s
@Koiter Ik zou willen beginnen met de druk te meten, heb jij enig idee hoe hieraan te beginnen bij deze modellen? En wat de druk moet zijn?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case 956 XL en hebben de trefwoorden voorwielaandrijving en storing geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!