Type plaatje of ingeslagen nummers Schuitemaker

Beste,
Iemand enig idee waar ik een type plaatje of ingeslagen nummers zou kunnen vinden op een oud Schuitenmaker kipper? Heb al bij de voet van de cilinder en aan de binnenkant van het dissel gekeken maar kan het niet vinden...

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

CaseCS130
Bij mij staat het in de linker chassisbalk geslagen. Aan de buitenkant ongeveer waar de kiepbak begint. Zijn niet hele grote cijfers en ook niet veel dus kan lastig te zien zijn op een oude kipper.
MRdeere
@CaseCS130
Dat klopt daar stonden ze bij mij ook kan wel zijn als het laatste stuk omhoog gedraaid is zo als op de onderste foto dat het aan de andere kant staat en dan onder aan de balk
Deutz7807c
Ik zit met hetzelfde probleem eigenlijk ook geen nummers te vinden zowel rechts als links niet

(klik om te vergroten)

Met de restauratie niks kunnen vinden
CaseCS130
@Deutz7807c Bij mij is het een 7 cijferig nummer zonder letters of tekens.
marcel-pek
Bij onze 2 kiepers heb ik ook nog niks kunnen vinden. Een Navtek en een ouwe Veenhuis kieper
+1
new holland koen
Des noods gewoon zelf een nummer verzinnen en inslaan.
+2
marcel-pek
@new holland koen ja heb ik bij de zelfbouw oprijwagen voor de kraan ook gedaan. Ze vroegen wel foto van het typeplaatje, chassisnummer en foto van de zijkant. Maar heb het kentekenbewijs binnen gekregen. Leeg typeplaatje heb ik effe bij een mechanisatiebedrijf gehaald en ingevuld met slagletters. Net echt.
+1
RVM
+1
CaseCS130
@new holland koen Dat kan wel maar dan moet je denk ik niet een officieel type van Schuitemaker opgeven. Ze zien dan al snel dat jou opgegeven serienummer niet overeenkomt met de rest van de database. Dan kun je het beter als zelfbouw opgeven denk ik zoals hieronder.
+1
Julius bouwsema
Dank voor de reacties. Ik heb nog niks kunnen vinden. Dan maar zelf inslaan en opgeven als eigenbouw. @Deutz7807c heb je nog meer foto's van de gerestaureerde wagen?
Deutz7807c
@Julius bouwsema sorry had je vraag even gemist

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0