Deutz D7206 - deutz 7206a

Hoi,
Heb mijn 7206a volledig herspoten, heb altijd met 06 gereden zonder voortraktie, deze heeft dus wel voortraktie, maar weet niet meer hoe ik deze aan of af zet, heeft er iemand foto van??

mvg
Deutz 7206a

Reacties

sjonnies
Als het goed is zit er links een hendel die moet je uittrekken om hem inteschakelen
Deutz 7206a
Links zitten er 2, 1 voor mijn cardansnelheid en een ander, maar wat ik raar vind is dat bij de 6206 waar ik mee gereden heb die had dus maar 1(voor cardan), dezelfde hendel staan ook in de 7206a maar daar regel ik niet mijn cardan mee..
dx11
Ff wat anders. Heb je geen foto van de trekker? Maak anders ook gelijk een foto van de binnenkant van de cabine, wie weet.

Ik zou zeggen lings naast de stoel, maar mischien is dit een bijzonder geval.

Je zegt trouwens ook dat er wel zo'n hendel zit, maar daar niet voor dient? Waarvoor dan wel?
Deutz 7206a
Het is raar, de hendel waarmee ik inde 6206 de kardansnelheid mee kon regelen of totaal afzetten die staat ook inde 7206 maar die doet precies niet, wel het platte hendeltje dat maar in 2standen kan staan daar schakel ik mijn cardan mee uit(als ik hem aan dashboard aanzet en hem opzij stilleg) ik zal eens fotos trekken:)
deutzd7206a
Is het een 7206 met ZF APL1550 vooras ?? dan zit er links naast de aftakas keuzehendel (platte smalle hendel links van de stoel ) een zware vierkante hendel met een ronde kop , als je deze helemaal voorruit hebt staan dan is de 4wd ingeschakeld , bij de latere typen met de sige vooras weet ik niet of het ook zo zit
Deutz 7206a
Krijg ik hier ne foto opgezet?? of via mail sturen?? grtz
Deutz 7206a
Foto staat in album 7206
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D7206 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!