Massey Ferguson 3000-Serie - Mf 3000 serie datatronic herprogrammeren

Heeft iemand een idee waar in belgie een mf dealer is die de datatronic boordcomputer van een mf 3000serie kan herprogrammeren? volgens mijn dealer moet dit gebeuren met een speciale computer die enkel daarvoor dient en die onder de dealers uitgewisseld werd, maar nu weet niemand nog waar dit ding te vinden is. vandaar de vraag hier, mijn laatste hoop...
mf6290

Reacties

+2
fjord
Volgens mij eens proberen bij Jansen - van Tichelt in Ravels hebben nog veel van de oudere modellen.
KMMF
Eerst 2 nieuwe knoopcel batterijen CR2325 er in zetten, anders heeft programmeren geen zin. Trekkermodel en of de trekker een extra brandstoftank links naast de versnellingsbak heeft opgeven.
mf6290
@KMMF waar moet ik die ingeven?
KMMF
Dat kun je zelf niet.
Dat kan alleen met de programmeerbox. Maar als je hem opstuurt moet je dat opgeven.
mf6290
@KMMF naar wie of waar kan ik die opsturen om te her programmeren? ik vermoed dat ook de bandenmaat moet geweten zijn om te programmeren?
+1
KMMF
@mf6290 stuur mij maar een PB, dan ga ik kijken wat ik voor je kan regelen.
mf6290
@KMMF bedankt voor het programmeren van mijn datatronic computers, alles werkt perfect.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3000-Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!