JL Combi / Tractor - RT4 Ruwterrein heftruck probleem vooruit achteruit

Ik ben in het bezit van een JL Combi RT4 Ruwterrein heftruck, de heftruck wil wel in de vooruit maar niet in de achteruit. Het is een omgebouwde tractor en ik heb her en der gelezen dat het een kloon van fiat betreft. (Eigenlijk werkt de vooruit dus niet)

Bij het bakje van de versnellingspook is niks geks te zien verder werkt ook alles alleen bij de achteruit klinkt het alsof er iets wel begint te lopen maar er gebeurd niks.

Iemand ervaring met deze heftrucks? Of het merk Jl-Combi? Het merk komt uit Denemarken, en is overgenomen door UTB. Wellicht is dit een algemeen probleem? Ik hoor het graag!
daan-boverhof

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

boer
Ik weet niet of het uit de zelfde fabriek kwam maar wij hadden vroeger een jl bunton multitrac kwam ook uit denemarken en wat op basis van een fiat is gebouwd was super machine maar onderdelen was een ramp

tractorfan.nl/machine/bunton-multitrac/…
daan-boverhof
Ja klopt! Zijn bij deze ook nergens te vinden, hebben jullie er ooit problemen mee ervaren?
walker1
In een ver verleden ook met JL Bunton multitrac gewerkt bij een aannemer. Misschien dat wij een maandagmorgen machine hadden, maar dat ding stond meer in de werkplaats dan dat er mee gewerkt werd. Zat volgens mij ook allemaal redelijk complex in elkaar en onderdelen waas toen ook al lastig. Machine hebben ze uiteindelijk maar via Ritchie Bros weggedaan.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JL Tractor en hebben de trefwoorden jl combi , jl traktor , rt4 en lemvig geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!