Ervaring tube wrappers in Nederland

Hallo Tractorfans

Een aantal jaar terug was ik in Canada en daar is het een veel voorkomend gezicht dat de ronde balen niet individueel gewikkeld waren maar als lange worst. Dit word gedaan met zogenaamde in-line wrappers of tube wrappers. Een soort voorganger op het inslurven.
Nu ben ik erg benieuwd of er hier op het forum ook mensen zijn met ervaring met deze machines en of iemand dit ook in Nederland toepast?

Het voordeel hiervan is dat het de helft aan plastic bespaard, maar het is natuurlijk minder flexibel dan het individueel wikkelen.

Bij voorbaat dank.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Voorbeeld van een in-line wrapper.

Reacties

+2
geweldenaar
Kunde niet stapelen.
+1
Sjon
@geweldenaar inderdaad, balen zet je toch het liefst op een verharde ondergrond. Maar zo achter elkaar word het erf snel te klein.
En wil je ze verkopen dan word het ook lastig als ze niet apart gewikkeld zijn.
dennisbouter
Ik denk loonbedrijf H.A.B.O. in noordeloos
Albert Peters
@dennisbouter of die ook balen in tubes doet weet ik niet
+1
Piet1960
@Albert Peters HABO slurft geen balen, wel het gebruikelijke spul zoals maïs, bostel enz.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0