Illustratie van:

Kubota B6000 - is er iemand die een onderdelen-stuklijst bezit voor het aanspanmechanisme van de aandrijfriem van een kubotaB6000 koelingsventilator

Beste kubota B6000 fans, is er iemand die mij de juiste referentienummers of onderdelen omschrijving kan bezorgen voor het aanspansysteem voor de koelingsventilator . bij mij is de rollager met bijhorende rollager bout compleet versleten en ik zou een nieuwe set met onderdeeltjes willen plaatsen. ieman,d die kan helpen?

Deel dit topic

Reacties

goeiedag eem
Staat toch een nummer op zon lager van de rol, en een boutlengte is toch simpel op te meten?
robbin lamers
@goeiedag eem het lager is het probleem niet denk ik, maar die bout is wel een gek dingetje, zit draad in getapt voor het aanspannen met een boutje haaks op de as waar het lager op zit.
goeiedag eem
@robbin lamers alles is toch na te maken, denk ik, of anders dealer even bellen.
robbin lamers
@goeiedag eem ohw zeker iemand heeft het ooit ook kunnen maken dus kun je het ook namaken.
goeiedag eem
@robbin lamers ja zo denk ik tenminste wel, anders even een dealer opzoeken, of Google raadplegen kun je ook veel op vinden
patrick vda
Maar is er niemand die mij de stuklijst met referentienummers kan bezorgen om de nodige onderdelen te bestellen?
Een probleem is dat de rollager compleet kapot is en ik dus ook niet weet of kan zien hoe deze er eigentlijk uitziet. Ook een aantal kleinere onderdelen zijn blijkbaar versleten en ik weet dus ook niet welke diameters, diktes enz , de onderdelen moeten hebben, vandaar mij vraag naar de referenties van de onderdelen om dit te kunnen aankopen, Zo ben ik ten minste zeker van de juiste diameters en diktes en hopelijks lange levensduur.

groeten,
patrick vda

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B6000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0