Illustratie van:

Deutz-Fahr Meerdere - Hydraulisch ventiel werk net verkeerd om

Wij hebben een agrotron 6160P en met de knopjes op de multihendel kan je dan de ventielen 1 en 2 bedienen. maar nu werkt ventiel 1 net verkeerd om. met het bovenste knopje gaat die naar beneden en met het onderste knopje omhoog.
We hebben de draden achter de knopje omgedraaid. dan werkt die normaal maar staat het in de display verkeerd om. En ook de draden op het ventiel hebben we om gewisseld. maar dan herstelt de computer het zelf weer. Ook als we in de instellingen ventiel 1 en 2 wisselen naar 3 en 4 werkt ventiel 3 dan verkeer om .Ik heb er zelf bijna geen verstand van maar hoop dat ik zo genoeg info heb gegeven

Deel dit topic

Reacties

+1
casejxu
Even calibreren met de ART(dealer)
Agrotron 140.7
@casejxu bedankt voor je antwoord. Alles is uitgezocht maar was niet op te lossen
casejxu
@Agrotron 140.7 niks kunnen vinden bij de dealer??
+1
Agrotron 140.7
@casejxu jah dat wel schijnt. op het moment dat je de fronthef aanmeld in het systeem dat die van slag is en het ook wel een bekent probleem is. Wij hebben de front hef ook op ventiel 1 ipv 6. Wss is 6 er afgesloopt
Het stofklepje op het ventiel wisselen? Dat de + op de plek van de - staat🤪
+4
hobbyboer
@ronald-deutz-fahr Het beste is om gewoon te doen wat op de waarschuwingsstickers staat die ze op die deutzen plakken.

(klik om te vergroten)

Ver uit de buurt blijven!
casejxu115
Bij New Holland kan je dit 'inleren' bij de dealer. Als je die stekkers wisseld maakt dat niet uit want die ventielen hebben een eigen 'adres'. Aangezien jij dit ook hebt gedaan en de werking ervan hetzelfde blijft zou dat bij de jouwe anders ingeleerd moeten worden zou ik zeggen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr en hebben de trefwoorden hydrauliek en bediening geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!