Illustratie van:

Massey Harris Pony - Aansluiting dynamo naar regelaar

Goedemiddag ,
Ik heb twijfels over laden van mijn accu .
Zoals nu aangesloten zit is als volgt er gaan 3 draden van dynamo naar regelaar,2 gaan direct op de regelaar en de derde is massa.
Vanaf de regelaar gaat er dan een 2 kwadraat kabel naar de pluskabel van de startmotor.
Er zit wel een amperemeter op maar die draden hebben ze afgeknipt eigenlijk wil ik die weer aansluiten misschien dat er iemand is die mij kan vertellen of bedrading juist zit aangesloten en hoe ik amperemeter weer werkend krijg.
Ps hij rijd wel geweldig 😊

Deel dit topic

Reacties

+1
jan4072
Deze is van een ford dexta. Maar deze heeft een startmotor met telais en meeste MH pony's hebben een mechanische inschakeling maar verder is het wel ongeveer gelijk. circuitsonline.net/forum/view/…
En deze is een link van een MH33 diesel maar dit schema is veel moeilijker te lezen vind ik: annatefka.nl/mf_techniek/schema/…
Succes ermee
+1
kramer
Misschien heb je hier wat aan als hulp, is lekker duidelijk.

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Harris Pony ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0