Vicon fanex 553 kopen mening

Hallo,
Ik heb een vraag
Ik wil nu een 4 ellements schudder gaan kopen nu heb ik op 2dehands een vicon fanex 553 zien staan en ik wil even weten of iemand ervaring heefd met deze machiene of met het merk vicon en wat er goed en slecht aan is laat het even weten wat jullie er van vinden
Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

marco2250
Hele goede schudders wij hebben een 6 element gehad die zijn nagenoeg hetzelfde
dylan-vd644
@marco2250 ik heb ook een maaier zien staan een vicon cm 215 weet iemand of deze machiene goed is
marco2250
@dylan-vd644 ook super wij een 230 gehad met 2 grote trommels na 11 jaar ingeruild voor bredere maar lang nog niet op
labella
@dylan-vd644 zijn goeie maaiers, let er alleen wel op dat als je de eerste 2 trommels draait dat dan de 3e en 4e ook draaien, bovenin zit tussen de 2e en 3e trommel een kunststof koppelstuk en die wil wel eens knappen. Is trouwens simpel te vervangen.
dylan-vd644
@labella ik denk dat er maar 2 trommels op zitten
labella
@dylan-vd644 ok, ik had een pz 215 met 4 trommels in gedachten.
dylan-vd644
@labella het is een vicon maaier een cm 215 maar is jet veel werk voor daar een lager in te vervangen en is 400 euro veel voor deze maaier
dylan-vd644
@labella die maaier moet wel een nieuwe lager hebben hoeveel kost zon lager volgens mij was het een kogellager en is dat veel werk voor te vervangen en is 400 euro voor zon maaier veel of niet .
bugo
Schud er al 25 jaar mee zonder mechanische problemen.
flip1150
Technisch zullen het goede schudders zijn. Als je er mee gaat hooien heb ik een advies en dat geld voor elk merk. Zoek een schudder met 1 tot 1.25 meter werkbreedte per rotor. Als je groter gaat wordt de spreiding in droger materiaal slechter, dus ruggen vorming.
dylan-vd644
Ik heb ook toevallig een maaier zien staan een vicon cm 215 wat vinden jullie van deze machiene

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden olie , schudder en speling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!