Illustratie van:

Fendt 309 - Restauratie cabine bekleding links en rechts

Heeft iemand de de licht bruine cabine bekleding linker en rechter spatboard wel eens gerepareerd, laten repareren, opnieuw bekleed?

Deel dit topic

Reacties

Kluiszicht
Beste Robbert. De binnenbekleding is bij mij vrij goed bewaard. Enkel de "bruine" zetel is aan flarden. Ik informeerde reeds bij Fendt via een dealer: bij Fendt is deze niet meer te verkrijgen. Hij contacteerde ook zijn collega's via een eigen onderdelenplatform: zonder resultaat. Er zijn zeker specialisten in de oldtimer-autobranche die dit aankunnen. Een vriend van ons liet zijn autozetels overtrekken door een man uit Roemenië, woonachtig in Sint-Truiden. Desgewenst kan ik wellicht aan zijn telefoonnummer geraken. Mvg, Fons van Kluiszicht
Jpkd
Let op hier zit veel kaf onder het koren er zijn genoeg old timer fendt fanaten in ned die dit betrouwbaar kunnen maken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 309 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!