New Holland TS - Speling op aftakas achteraan

Ik kocht recent een TS115. Achteraf blijkt er speling op de aftakas te zitten. Fout van mij om dit niet beter te hebben gecontroleerd voor aankoop. Tractor is echter zeer mooi opgemaakt, die aftakas laat ik herstellen.
Kan iemand mij vertellen waar ik voor sta. Een mechanieker zei me dat speling voor naar achter mogelijk is. Dat kent hij ook van Valtra en Fendt. Echter speling op en neer en links en rechts is problematisch.
Complexe herstelling? Kostenplaatje?

Graag jullie opninie
Gert Rombouts

Reacties

+1
newholland6640
Zit altijd wel wat speling op. Zit een heel kort aftakad stompje aan, aan de binnenkant. Alleen. Even controleren of het lager en lager huis goed is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS en hebben de trefwoorden aftakas en stomp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!