Massey Ferguson 35 - Serienummers Franse modellen 1962-1964

Sinds kort heb ik een Franse MF 35X. Op het identificatieplaatje staat "made in France' by Massey Ferguson A.S. Paris. Het typenummer is 35SNMY. De betekenis van dit nummer kan ik wel terugvinden. Het serienummer is 72869 waaruit blijkt dat de Franse serienummers heel anders waren dan de Engelse serienummers. Op internet wordt steeds verwezen naar de Engelse serienummers van de MF 35(X). Maar nergens kan ik een compleet overzicht vinden van de Franse serienummers. Wat ik kon vinden ging tot 69k in 1964, dus ik denk dat mijn trekker van 1964 of 1965 is. Heeft iemand meer informatie hierover?
dexy

Reacties

+1
KMMF
Misschien kun je hierop verder zoeken, ik kan het in mijn database niet vinden.

(klik om te vergroten)

MF 835
dexy
@KMMF Bedankt! Op het model 835 heb ik ook gezocht maar tot nu toe niet de serienummers gevonden die ik zoek.
+1
hooidonk
annatefka.com/mf_historie/doc_onder65.htm/

Kun je hier iets mee? Of had je die al gevonden?

Als je iets naar beneden gaat, wordt daar ook de Franse 35 genoemd.

Aanvulling:
Daar onder staat de 135, die begint bij 1965, waar de 35 mee ophoudt.
dexy
@hooidonk Ja, die had ik al gevonden. Volgens die tabellen zou mijn 35X een SNMY-S zijn, maar op het type-plaatje staat SNMY. Wellicht is er een andere verklaring voor.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 en hebben de trefwoorden serienummer en bouwjaar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!