Wielen 800 65 r32 en banden 540 65 r28

Aangeboden: complete wielen continental 800 65 r32 met 3,5-4cm over. 1 band heeft een ei op de flank die er al minstens 8 jaar opzit. Voorste banden zijn Michelin 540 65 r28 met nog 1-2cm over. Wielen zaten op mijn Fendt 612 en heb vier nieuwe banden gekocht. Bieden mag maar redelijk blijven aub.

Deel dit topic

bruno

Reacties

+5
GerbertXL
"Bieden mag maar redelijk blijven", als je geen geld vraagt is het vragen om onzinbiedingen, ook al heeft niemand een idee waar je op bied omdat er geen foto's zijn.
bruno
Er verplicht u niemand om te bieden hoor, iemand die interesse heeft zal wel de moeite doen om te komen kijken.een wiel is ook maar een wiel hè... @GerbertXL
+1
stephan-inter
Heb je überhaupt al een x foto's of?
Tooms
Als je een oplossing weet om de voor wielen passend te maken voor een IHC 423 6 gaats dan heb ik wel interesse
stephan-inter
@Tooms
Ik heb geloof ik nog wel 6 gaats flenzen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!