Hummel DT 58 - chassie nummer

Heb een hummel dt 58 zal graag het kenteken aan vragen wat verplicht wordt maar waar kan ik het vin chassie nummer vinden, wie weet hier meer over en kan mijn helpen.

Deel dit topic

marcel.p

Reacties

Elsje
Ik ben hier voor het eerst ben ook op zoek naar gegevens voor een DT 58 mijn man heeft het gevonden op het chassis als je voor de tractor staat aan de linkerkant . Ik heb er een foto van gemaakt maar weet niet hoe ik die naar je toe kan sturen. Mijn man zit ook met het probleem wel of niet een kenteken aanvragen wij weten niet wat de snelheid is op de weg weet u dat? En wat zijn de kosten verder want moet hij dan in de verzekering en wegenbelasting momenteel staat hij opgeslagen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hummel DT 58 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!