Fuchs Shovel - 950H uit 2005 heeft probleem met twee snelheden

Mijn shovel reageert niet/onvoldoende op de schakelaar voor de twee snelheden. Hij hoort 12 en 18 km/h te kunnen lopen. Bij een koude motor lijkt het soms goed te gaan maar hoe warmer de motor hoe langzamer hij gaat rijden en er ook geen verschil merkbaar is bij wel of niet schakelen. Bij warme motor loopt hij maar 8 of 9 km/h. Weet iemand waar dit aan kan liggen?
HenriM

Reacties

rickboer blija
Klinkt als een versleten drivepomp (of iets in die geest) had een kennis van mij ook met de zelfde problemen. Toevallig rond de 4000 uur?
Ton_Deere
Zit er genoeg en de goede olie in? Het kan ook zijn wat ik regelmatig heb met mijn f1200 is dat de oliekoeler helemaal vol zit met stof. Qua pomp denk ik zelf dat het wel goed zit. Mijn f1200 heeft 7000 uur en nog steeds dezelfde. Zorg dat je je tussenaandrijfas voor 6000 uur vervangt anders heb je meer problemen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fuchs Shovel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!