Illustratie van:

Ford 8000 - VIN identificatie nummer voor kenteken

Voor registratie bij rdw voor kenteken,heb ik een vin nummer nodig.nu heb ik alle nummers die ik kon vinden al door gegeven, maar volgens rdw niet het juiste. Weet iemand waar ik het juiste vin kan vinden,het moet een ingeslagen nummer zijn

Deel dit topic

Reacties

dennisbouter
Zit er geen nummer wat vergelijkbaar is met andere type's van ford 2 letters 5 cijfers? heb je foto mee gestuurd? Een 8000 is amerikaans en als het anders is als de rest snappen ze het bij de rdw niet meer had ik met mijn 1210 ook misschien heb je het goede nummer al gestuurd,
jammermaarhelaas
Volgens een beschrijving op tractordata.com staat het serienummer (geldt volgens mij als VIN) aan de onderkant van de klep van de gereedschapskist bij de linker opstap-trap, en ook boven op de achteras, dicht bij de bovenste hefarmen.
ford 9600
Rechts boven de topstang steun op t vlakku gedeelte staat het chassis nummer ingeslagen. Succes ermee
John k
.

(klik om te vergroten)

+1
John k
En hier onder het klepje. Op 2 plekken dus

(klik om te vergroten)

Ford6000
Bedankt mannen ,hier kan ik mee verder
Ford6000
Weet iemand nog een plaats waar ik het VIN kan vinden? Staat niks op hefdeksel,klepje van gereedschap kist,en niet op klepje radiator klep(ergens gelezen dat hij daar zou staan).

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!