International 453 - Start niet meer

Hallo mijn inter start niet meer als ik de massa schakelaar omdraai en de sleutel in het contact stop brand er zelfs geen controlelampjes ik heb al met startkabels geprobeerd doet helemaal niets accu aan de lader gehad die zegt dat tie vol is en laad netje 14.8 volt bij wat kan het wezen help
jesse-houben

Reacties

+1
major6cil
Massaschakelaar defect?
cyrus-van-gelder
@major6cil dat zou dan maar zo kunnen ja.als ik dit zo lees is de accu goed en laad de dynamo goed.mischien is er wat mis met de bedrading. Er was laatst iemand op Tf die ook elektrische problemen had. Er bleken draden gewoon los te liggen. Verbrande bedrading kan ook(dat ruik je wel) zekering door gebrand. Of een relais stuk. Zitten de kabelschoentjes goed vast aan de kabels?
+2
Interbert
Massa schakelaar ff der tusse uit, zal wel een te lichte schakelaar zijn. Vraagt best wat stroom verbranden de kopere plaatjes en geven geen stroom meer door.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 453 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!