Illustratie van:

Fiat 980 - Locatie chassis nummer en soort draad voor bouten van batterijplaat bij een fiat 980

Dag iedereen,

Ik heb een paar vraagjes over mijn fiat 980.
Heeft iemand een idee waar ik het ingeklopte chassisnummer voor de keuring kan vinden? Ik kan niet direct een nummer vinden dat overeen komt met het plaatje.
Daarnaast wou ik nog vragen of iemand een idee heeft wat voor draad de bouten voor de batterijplaat en de radiateur te monteren zijn, het viel me op dat dit geen normale schroefdraad is.

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

Jpkd
De Italianen fiat same gebruikten alleen metrische schroefdraad let op normale spoed of metrische fijnere spoed raadpleeg het ned norm instituut
Clayson M80
@Jpkd Landini ook alles metrisch
Jpkd
Boutgaten van accu plaat in het chassis zijn m10 en spoed 1.25 mm dus metrisch fijne draad
Wilting NH
Bijna alle bouten wat in het chassis gaat bij fiat is fijn draad. 1.25 volgensmij. Staat t nummer niet aan de rechterkant op de versnellingsbak?
fiatgroep
Het nummer staat op de zijkant van de achterbrug waar de rechter .steekas tegen de achterbrug aan zit .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 980 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
359
TREFWOORDEN