Illustratie van:

John Deere 7710 - Gaat in Neutraal tijdens het rijden

Goedendag

Onze John deere 7710 gaat tijdens het rijden in de Neutraal stand en wil daarna ook niet meer vooruit/ achteruit, na een paar minuten wachten kan ik wel weer rijden, left hand reverser is al vernieuwd en geen kabelbreuk ontdekt,
Wat zou dit kunnen zijn?

Deel dit topic

Reacties

JD 6110
Bij ons was dit een klein zwart spoeltje. Onder de cabine tussen het frame. '( net boven de zwarte koker van de 4wd. achter een klein groen kapje dacht ik. 2 kleine boutjes ?... Bij los draaien zul je zien dat het ook flink vettig is.
JD 6110
Voor ruit achter uit hendel was het bij ons niet. Snel retour doen met een bedrag van 400 euro
FearTheDeere
Een nieuwe stoel in de trekker gemaakt en de stoel schakelaar doorverbonden? Dat was bij mij het geval. Na een poos gooit hij hem vrij omdat hij het niet vertrouwd (denk ik). Stekker even los en vast en hij wil weer rijden.
JD 6110
@FearTheDeere een veiligheids stoel schakelaar op een 7710 ? Begint dat niet pas bij de 20 serie.? Onze 6920 schakel heeft het niet en Onze 6820 auto power wel dacht ik.
+1
FearTheDeere
@JD 6110 ik moet er dan wel bij zeggen dat ik een 7710 autopower heb van 2004, en daar zat inderdaad een veiligheids stoel schakelaar op.
Is het de LHR die terug naar neutraal springt?
Is het de versnellingspook die uit versnelling springt? = Lage druk pomp versleten?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7710 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0