Vlog van Mark:

"Het is zo'n grote puinhoop aan het worden dat ik hoop dat ze in Den Haag eens hun rekenmodelletje over een andere boeg gaan gooien."

Bron

Vlog van Mark:
youtu.be

Deel dit topic

Reacties

Jpkd
Mark er is maar een oplossing de regels die opgelegd worden massaal negeren veilige gbm middelen via de elektronische snelweg bestellen. geldt voor alle hulpmiddelen die onmisbaar zijn
Jpkd
Waarom voeden jullie lto niet op dat alleen door actie’s dit beleid van eu27 en overheden er nog een verdienmodel blijft bestaan. de agrarische sector heeft geen invloed meer op de politieke besluiten in brussel en Den Haag . De macht van het getal.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0