990 met hef probleem

Hef probleem
Er nieuwe olie op
Filter aan de onderkant van de trekker is schoon de 2 plunjers zijn los maar er zijn daar wel wat onder delen weg 2 kogeltjes en waar ze in moeten komen. Iemand een idee of dat zo hoort of dat ze er echt in moeten zitten

Deel dit topic

tom brown 990

Reacties

valmet6400power
@flonky of @HeitecNL
Kunnen het je waarschijnlijk wel vertellen 😄
+1
flonky
Ja kogeltjes horen er in
tom brown 990
@flonky waar zijn deze verkrijgbaar

(klik om te vergroten)

De onderdelen wie omcirkeld zijn mis ik
flonky
@tom brown 990 je had mijn broer al gevraagd maar wij hebben nu even niks liggen
tom brown 990
@flonky nu had ik gehoord dat het met de diepte regeling temaken had klopt dit ? Dan zou ik het niet nodig hebben
HeitecNL
Wat zijn de symptomen? Niet willen heffen? Hikken? Terugzakken?
tom brown 990
@HeitecNL heft heel langzaam Deze onderdelen mis ik

(klik om te vergroten)

ambu954
Hier hebben nog heel veel David spullen
schievingmechanisatie.nl/
HeitecNL
De eerste selectamatic kleppenhuizen hadden alleen een kogeltje in de hold-valve. Da's nummer 10 op jouw plaatje. Latere kleppenhuizen kregen ook een kogeltje in de bypass-valve, met daarbij ook een extra 'hoedje' op de veer. Het zou best wel kunnen dat jij een vroeg type hebt met alleen die enkele kogel in de hold-valve.
tom brown 990
@HeitecNL oké maar bij mij zit nergens een kogeltje in. Nu had ik ook gehoord dat het met de diepte regeling temaken had. Klopt dat ?
HeitecNL
@tom brown 990 Volgens de boeken is dat kogeltje alleen bedoeld om terugloop van de olie vanuit het spoelklepcircuit te voorkomen. Mogelijk reageert de hold-valve dan sneller / beter bij diepteregeling, maar dat weet ik niet zeker. In theorie zou je hef het gewoon moeten doen zonder dat kogeltje...
tom brown 990
@HeitecNL oké dankje 👍
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!