Illustratie van:

Fendt 104 S - Lekken vantielenblok

Hallo. Ik heb laats van mijn fendt 104s. Alle o ringen en steunringen vervangen. Alleen tussen het hef blok en het vetielen blok blijft het olie er uit lopen. Klopt het dat er geen pakking tussen komt? En weet iemand waarom het nog steeds blijft lekken?

Deel dit topic

Reacties

Wat ik weet horen hier gewoon o ringen tussen en geen pakking. heb je een foto van het ventielblok? wie weet is er ooit een ander niet origineel ventielblok op gekomen waar wel een ander soort afdichting tussen hoort.
Jrboekelo

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

appie1967
Is idd niet een origineel Bosch ventielblok
Zou normaal geen probleem hoeven zijn
Zou wel kunnen dat de o ringen die hier in moeten bv dikker moeten zijn dan die van een Bosch
Jrboekelo

(klik om te vergroten)

@Jrboekelo Aan de kleur te zien hebben ze er inderdaad wat bij tussen geknutseld. Ik zou het nog is los halen, de aansluit vlakken goed schoon maken en goed controleren met een liniaal of de o-ringen net iets boven de groef uitkomen. als dit zo is de bouten gelijkmatig in een paar stappen aandraaien, dan zou het dicht moeten zijn.
Jrboekelo
@jasper john deere ik heb het helemaal schoon gemaakt en stap voor stap vast gedraaid.Maar hij lekt nog steeds deo-ringen komen net iets boven de kamer uit. Dat lijktmij goed om aftedichten
@Jrboekelo dan zou het goed moeten zijn, zit er niet toevallig een (haar)scheurtje in het blok?
Jrboekelo
@jasper john deere zover ik weet niet.
marc102
Volg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 104 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0