Illustratie van:

New Holland TVT - Vin nummer in frame

Ik ben voor het registeren van de trekker, opzoek naar het vin nummer, die in het frame staat, waar staat deze?

Met vriendelijke groet

Deel dit topic

Reacties

SJB533
Case IH CVX gen II en Steyr CVT gen II zullen ook die plek hebben. En misschien de eerste en derde GENERATIE en NH T 7500 ook wel.
SJB533
Even gekeken net:
Op de Case IH CVX 1190 (bouwgelijk aan de Steyr CVT 6190 en NH TVT 190) staat hij aan de rechterzijde op de voorasdrager boven de achterste montagepunten voor FH/FL.
jelle-zwaagstra
@SJB533

Rechts als je ervoor staat, of als je er in zit? Ben al even aan het zoeken maar kan nu nog niks vinden. Heb je misschien een foto van de locatie?
SJB533
@jelle-zwaagstra
Rijrichting.

Ik weet niet, of de CS daar ook de serienummers heeft, @CaseCS130?
CaseCS130
@SJB533 weet ik zo niet, had de kentekens al aangevraagd voor de foto verplichting en het nummer van het typeplaatje gehaald. Die zit vanaf de bestuurdersstoel gekeken ongeveer boven de vooras net onder de motorkap. Meestal staat het ingeslagen nummer niet heel ver weg.
SJB533
@CaseCS130
CS en CVX zullen daarin wel enigszins gelijk zijn? Ging mij om de foto, vandaar dat ik jou even vraag... Ik was letterlijk net thuis, toen de vraag kwam. Weet niet wanneer ik er weer kom
+1
CaseCS130
@SJB533 ik ben dan weer niet thuis dus kan het niet controleren 🙈
SJB533

(klik om te vergroten)

Boven de cilinder

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TVT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0