Illustratie van:

Fiat F140 - Afdichting pto lammelenkoppeling vervangen.

Goedenavond heren,

Ik ben bezig met mijn Fiat F140 om het lammelenpakket van de aftakaskoppeling te vervangen. Omdat de afdichting ook niet je van het meer is, wil ik die ook vervangen. Het probleem is alleen dat de kleine afdichting om de as moet. Nu is met het monteren de afdichting uitgerekt waardoor het geheel niet meer soepel inelkaar glijdt, met als gevolg nieuwe afdichting ook stuk.

Volgens mij is de aftakaskoppeling vergelijkbaar of het zelfde als de new holland 60 serie en een reeks van de tm serie. Is er iemand die dit vaker bij de hand heeft gehad en mij kan vertellen hoe ik de afdichting het beste kan monteren?

Deel dit topic

Reacties

Bakker S
Ik heb de mijne nog niet hoeven te vervangen. Eventueel zou ik de dealer bellen als ik er niet meer uit kwam
armpie
@Bakker S aangezien ik in het dagelijkse leven zelf monteur ben kom ik niet zo vaak bij de dealer, dat wou ik als het even kan als laatste optie houden. Verder zijn dit van die soort vilten afdichtingen met aan de binnenkant een o-ring. Dat soort heb ik niet veel ervaring mee.
Bakker S
@armpie

mycnhistore.com/us/en/…

Kijk hier maar eens. Niet het juiste antwoordt misschien..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat F140 en hebben de trefwoorden aftakas en pto geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!