Illustratie van:

Deutz-Fahr Agrotron M 600 - Waar exta schakelaar voor lift connecteren

Goededag,
Ik ben bezig met agopengps op mijn deutz-m600 te plaatsen. Tot nu toe loopt dit zeer goed. Tractor kan zelf sturen en doet practisch het hele stuk alleen. met uitzondering van de kopakker.
Maar om op de hoek te draaien moet ik momenteel nog altijd de lift en hydroliek zelf omhoog en omlaag doen.

Nu dacht ik als volgende stap de lift aan te pakken. En vroeg ik me af waar ik dit het beste aansluit? In de commando arm lijkt me nogal onhandig om een draad naartoe te trekken.
Wie weet er waar ik dit het beste aansluit?

Deel dit topic

Reacties

marceldeutz
Heb je niet rechts achterin de cabine een signaal stopcontact zitten waarmee de zaak kan verbinden. Meende dat het ronde stekker is met 9 contacten of zoiets.
+1
2850Johndeere6R
@casejxu Weet het waarschijnlijk wel, die zie ik meer actief in deutz topics engps topics 😉
casejxu
Oei als je zulke grappen aan de hand wil halen is dat wel de enigste optie naar mijn idee. Dit omdat je vaak naar de zelfde hefhoogte moet en je dus de"flipper" wil bedienen. Denk dat t wel makkelijkste optie is. Of je met uitpluizen welke draden het zijn in de multi stekker. Maar dan moet je uiteindelijk achter je zijpaneel te knutselen en dat ie niet bijzonder ruim vind ik om met draden te priegelen
agref
Goedemorgend, danku voor de reacties. Zal het inderdaad waarschijnlijk rechtstreeks op de switch aansluiten.
Vroeg me af of er iemand de layout van de stekker heeft die van de commando arm naar de tractor gaat. Dit is een grote rechthoekig?
+1
casejxu
@agref snap welke je bedoel. Maar heb er helaas geen lay-out van

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron M 600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
463