Illustratie van:

Case International 745 XL - Hydraulische besturing / stuurbekrachging

Onze international 745XL heeft af en toe hapering in stuurbekrachtiging, eigenlijk enkel bij stationair toerental... zodra iets gas geeft is volledige hydraulische besturing. Voordat de hele pomp eraf gaat was ik benieuwd of dit systeem nog ergens kan valen waardoor dit gebeurd.. filtertje of wat dan ook.

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Hydrauliek niveau wel hoog genoeg?
steengemf135
Trekt hydrauliek toch gewoon uit de achterbrug? dan wel ..
+1
Klein Rot
@steengemf135
Nee er zit een apart hydrauliek reservoir op.
Achter de stoel zit een rode pot die kan je eraf draaien er zit een peilstok aan het nivo moet tussen de streepjes zitten.
steengemf135
@Klein Rot ja boven op de achterbrug, rode dop met pijlstok en ontluchter.. het niveau is netjes op pijl.
+1
Corne S
@steengemf135
Of er moet een extra olietank op zitten, dan zit hij linksachter onder de cabine.

Zuigfilter nakijken. En eventueel de keerring van de pomp vervangen (moet hij eraf). Ook ff nakijken of hij geen valse lucht zuigt bij de aanzuiging bij de pomp, anders o-ring vervangen.

Heeft de trekker ook sensodraulic? Zo ja, in het potje zit ook een filter wat soms een schoonmaakbeurtje kan gebruiken.
steengemf135
@Corne S nee hoor geen extern reservoir voor olie. Trekker heeft geen sensodraulic systeem. Het aanzuigfilter waar is deze verstopt? 😄 de aanzuig is de grootste leiding denk ik? moet haast wel iets kleins zijn.
Corne S
@steengemf135

Rechts naast de trekker bij hef reservoir. Net voor / onder de hydrauliek ventielen. Zit echt op een rot plek. Heb je een inbusdop voor nodig. Eerst dop losdraaien. Daarna in het knietje de zuigfilter losdraaien. Het knietje zit met de zuigfilter vast aan reservoir. Dit is lang buisje van fijnmazig gaas en is uitwisbaar.

(klik om te vergroten)

Hier een vuil filter van een 844s.
steengemf135
@Corne S dankje! ik ga er mee aan de gang.
sjuu
@Corne S Moet daarvoor ook het achterwiel eraf gehaald worden, of heb je een foto van de locatie? En heeft een 956 XL ook een zuigfilter.
Corne S
@sjuu

In principe niet, maar mijn ervaring is met een comfort 2000 cabine.

956 hangt er vanaf. Als er een extra olie tank links onder de cabine zit (tank zonder koelribben), heeft hij geen zuigfilter (856xl van mij niet).
Als je de zuigleiding volgt en komt ter hoogte boj ventielen heeft hij wel een zuigfilter.
Sowieso moet je de olie aftappen.

Let ook ff of de ontluchting open is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 745 XL en hebben de trefwoorden stuur en stuurbekrachtiging geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0