Fanshop van Schlüter

Beste tractorfans en vooral de Schlüter liefhebbers onder ons wie kan mij vertellen of het tractormerk Schlüter een eigen fanshop heeft zo ja zouden jullie me een link er van kunnen geven b.v.d. Steyrlanzboy

Deel dit topic

Reacties

+1
Schluterfan
Een echte fanshop is er niet meer. Vroeger had Egelseer die, maar later bleek dat hij niet alle rechten op de logos en quotes te hebben. Die bleken Bima en Wego gekocht te hebben. Zij verkopen nu allerhande kledij. De originele kledij zoals egelseer ze aanbood is niet echt meer te vinden, of in iets andere vorm.

Zo heeft een vriend van mij eens enkele van de gele tshirts laten opnieuw maken, zoals ze soms in de folders te zien zijn. Bima en Wego is wel te vinden op het net.
schluterman
Er inderdaad weinig of niks meer van te vinden. Vroeger op de felddagen was het op de stand van egelseer zeer druk altijd. Jammer eigenlijk
+1
roscho
Soms vind je op oldtimerdagen handelaartjes die nog van alles aanbieden. Je vindt daar prulletjes, bijv. aanstekers, tot stickers, petjes en sweatshirts.
Via Google kun je nog wel enkele webshops vinden waar je iets kunt kopen, bijv. deze: eilbote-onlineshop.de/search/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0