Fordson Dexta - 3 cilinder diesel pomp kopen

Hoi ik heb sinds kort een fordson dexta 3 cilinder. Alleen is de diesel pomp niet helemaal goed afgesteld. Nou heb ik op marktplaats een voor €185 gezien. Is dit een prijs die je er gemiddeld voor betaald?

Groet Huub

Deel dit topic

HuubNauta

Reacties

+3
Fordje4600
185 euro lijkt me een redelijke prijs, misschien krijg je hem als je 150 bied
+2
HuubNauta
@Fordje4600
Kijk mooi, hardstikke bedankt voor het antwoorden.
+1
oldtimergek
Wat bedoel je met dat de brandstofpomp niet goed is afgesteld. Wat doet ie dan precies?
Dexta heeft 2 types brandstofpomp, welk type bedoel je.
HuubNauta
@oldtimergek ik heb er zelf nog niet al het verstand van. Maar de man waarvan ik hem heb overgenomen zij de diesel pomp afgesteld moest worden aangezien die niet naar behoren werkte.
Groet Huub
+3
Hanjelle
@HuubNauta Voordat je een nieuwe koopt: het ligt er maar aan wat er moet worden afgesteld. Dat kan de pomp zelf zijn of de timing van de pomp. In laatste geval zou het een beetje zonde zijn een nieuwe te kopen, want ook die zul je op de juiste timing moeten zetten.

Uit eerder draadje op dit forum:
Vliegwiel op t.d.c en dan in lijn met t.c op de pomp.
Als je op:
lutje-ford.nl/wp-content/uploads/…
en dan bladzijde 19.
+1
HuubNauta
@Hanjelle aah oke en dat is zelf ook prima te doen? In dat geval zal ik hem goed proberen af te stellen. Het is inderdaad de timing.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!