Gezocht: Opknaptrekker gezocht

Hallo, ik ben Thijs, ben 15 jaar en kom uit De Lutte. Ik ben al een tijdje opzoek naar een trekker om zelf op te knappen/overspuiten etc. Marktplaats en Facebook enz. hou ik in de gaten. Mijn vraag is of iemand van jullie een trekker heeft staan die hij wel aan mij wil verkopen. Het max budget ligt rond de €2500. Graag hoor ik van u weer.

Deel dit topic

Reacties

+3
Fendt926Driver
Doe eens gek en knap een same op..
Kost de hele wereld niet en je hebt wat apparts

tractors-and-machinery.nl/item/621103/…
+3
dx11
@Fendt926Driver Leone! Leuke trekkers, dikke luchtgekoelde v4 motor en 4wd. Mooi project
+3
Fendt926Driver
@dx11 lijkt mij ook heerlijk om te hebben.
Een V4 motor in een trekker.
En vooral die dubbele uitlaat vindt ik prachtig
+3
walker1
@Fendt926Driver Veel geld voor een trekker die het niet eens doet. Voor 2000, 2500 vind je ook wel een trekker die het wel doet.
+3
roscho
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
knap een same op

Ben ik het mee eens. Die dingen zitten vrij simpel in elkaar en je kunt eigenlijk alles zelf doen. Misschien is er wel een probleempje met eventuele onderdelen die je nodig hebt, maar daar weten de Same-boys hier wel raad.
walker1
@ThijsSnippert hoe ver kan het opknappen gaan, is het meer het overspuiten, weer netjes maken, of kan het ook complete revisie van motor, bak, achterbrug zijn bv?
+1
ThijsSnippert
@walker1 Het gaat vooral om het netjes maken en overspuiten, een complete revisie was niet helemaal de bedoeling. Een keerring of iets anders kleins aan de trekker vervangen kan nog wel.
+2
Vlaanderen
Deze Same is een te lastig project voor teveel geld. Zoek een trekker die nu al loopt, is prima te doen voor dat geld. Kijk bijvoorbeeld naar een Deutz: niet te duur en goed onderdelen voor te krijgen. Als je geen ervaring hebt is het heel frustrerend als je een trekker koopt die niet loopt en veel werk vraagt. Een trekker die al loopt en die je moet opknappen en verbeteren is veel leuker.
+2
walker1
Bij dezelfde aanbieder als de Same:
tractors-and-machinery.nl/item/626725/…
Maar ik zou lekker marktplaats afspeuren en kijken of je een keer iets bij een stoppende boer kan kopen. Mark de Bresser is wel betrouwbaar adres, maar hij weet de prijzen wel, voor koopjes moet je daar niet zijn.
varken
Heb wel een Renault 57 te koop.
Hoor wel of je interesse hebt
Quintto
Dit is ook geen verkeerd project lijkt mij:
marktplaats.nl/a/zakelijke-goederen/…
ThijsSnippert
@Quintto Zeker niet verkeerd nee, maar een versnellingsbak loshalen gaat mijn pet boven
Kramer U800
Heb je een specifiek merk ingedachte? Voor 2500 euro zat ik te denken aan de categorie Zetor, dan heb je voor dat geld al een dikke 3 of 4 cilinder. Maar ook een Fordson of een Ferguson is een mogelijkheid maar dan heb je minder tractor, David Brown zal ook nog gaan voor dat geld als je niet een appart type hebt.
ThijsSnippert
@Kramer U800 Zat toch iets meer te denken aan een A merk, omdat deze wat makkelijker zijn met onderdelen en voor de handel etc.
Kramer U800
@ThijsSnippert Snap ik, maar Zetor was in die jaren ook een A merk, het is maar hoe je het ziet, een Zetor is veel degelijker en logischer gemaakt dan een Fendt uit de jaren '50 en '60. Je kan alles zelf aan een Zetor, het is zo simpel en het loopt altijd. Een Zetor van de UR1 serie is alles nog voor te krijgen, letterlijk elk onderdeel. David Brown word al lastiger. Maar van een Fordson of een Ferguson zijn zo ontiegelijk veel aantallen gemaakt dat er altijd wel onderdelen beschikbaar zijn. Maar je wou er toch niet veel aan doen? Dus dan is onderdelen ook niet echt een noodzaak. En voor elk merk is wel een liefhebber.
Fendt926Driver
Quote Reactie van @ThijsSnippert:
Zat toch iets meer te denken aan een A merk,

Maar een A merk voor 2500 dan snap je zelf toch ook wel dat een ander hem goedkoper weg moet doen om jou wat te laten verdienen
+2
J asper
@Fendt926Driver 100 series zat voor dat geld ja
Kramer U800
varken
@ThijsSnippert
Ik heb wel een Renault welke technische goed werkt... Kan eventueel gebracht worden
walker1
@varken @ThijsSnippert Renault kan ook goede keuze zijn, of het een A merk is daar zijn de meningen misschien over verdeeld, maar die oude Renaults hebben vaak wel een oerdegelijke MWM motor, net als Fendt trekkers uit dezelfde jaren. Plaatwerk en cabine is wel roestgevoelig bij oude Renaults, maar als je beetje kan lassen en je zet het weer goed in de verf, dan ziet zo'n trekker er al weer heel wat mooier uit natuurlijk. De meeste onderdelen van Renault zijn ook nog goed te krijgen.
+1
varken
@walker1
Gelukkig heeft deze geen cabine😉
walker1
@varken Wat heb je precies voor Renault staan?
+1
varken
@walker1
Renault 57, 2wd
Opzich wel een mooie trekker,
Verdiend enkel wat liefde
+1
Tom VB
@varken Een foto zegt meer dan 1000 woorden...
+1
Fendt926Driver
@Tom VB ze zullen via pb toch al wel contact gehad hebben .
En eventueel fotos uitgewisseld. @varken is niet iemand van het fotos plaatsen.
Maar wel van uitgebreid veel fotos sturen als je belang hebt bij zijn handel.
Hannesman
@Kramer U800 "minder" tractor 😂😂. Scharrel gewoon een Ford Super Dexta op. Daar heb je voor echt weinig geld een 45pk degelijke trekker. Waar op elke straathoek onderdelen voor te krijgen zijn.
stephan-inter
Ik heb nog een international 844s staan. Duitse uitvoering. Opknapper. Voor 4000 mag hij weg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
27
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0