Mc-Cormick D 324 - Bouwjaar gezocht voor kenteken

Nog maar 1 dan. Wie heeft heeft voor mij het bouwjaar van Typenummer NT248701, het is een Mc Cormick D324. Alvast bedankt

Deel dit topic

Mccormick Man Tom

Reacties

Interbert
Op www.ihace.de staat ook wat info over de bouwjaren
+1
1046
@Interbert das begin en eind productie. Maar niet een bj gekoppeld aan een serienr
SJB533
1962
+1
Mccormick Man Tom
@SJB533 Bedankt
Bachusrooy
Beste Mccormick Man Tom,

Dat is leuk! Ik kan met zekerheid zeggen dat die van 1962 is. Mijn Mccormick D324 heeft naast die van jou op de band gestaan, jouw nr eindigd op 1 en dat van mij op 2. Deze heeft inmiddels een kenteken. Geef bij RDW op dat ie niet harder gaat dan 25 km/u ( gaat in praktijk met moeite 21 km/u) dan hoef je geen platen aan te brengen (mag wel maar is niet verplicht)
Die van mij heeft zijn eerste jaren onder in Limburg gesleten. En nu al 7 jaar bij mij in Venray. Fijne trekker!

Groetjes,
Bachusrooy
RooieRood
@Bachusrooy de platen moeten er op 1 januari 2025 alsnog opzitten, ook als je maar 25km/h rijd.
Bachusrooy
Beste RooieRood, dat klopt maar is pas over ruim 3 jaar. rare wet eigenlijk, de kantekencard moet je verplicht met het verzekeringsbewijs meedragen als je rijdt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 324 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!