Illustratie van:

Massey Ferguson 550 - Heeft een MF550 dezelfde tankvlotter als andere modellen?

Hallo,
Voor mijn MF550 wil ik een nieuwe tankvlotter bestellen, het liefst eentje van Granit aangezien hier de buurman daar dealer van is.
Echter kan ik daar geen tankvlotter voor de 550 vinden, is deze toevallig hetzelfde als van bij andere modellen? bijv van de 675? die van de 675 lijkt er wel erg op maar betwijfel of de maten ook hetzelfde zijn

Deel dit topic

Reacties

KMMF
Nee, die zijn anders. Dit komt omdat de vorm van de tank anders is. De vlotter zit ook aan zijkant. Bij de 600 serie boven op de tank.
NH-Ford
Gewoon even bij de MF dealer bestellen, is hij goedkoper en sneller te leveren als bij Granit
mfrijder
Het MF nummer voor deze vlotter is 1667409M91.
Bij Granit is deze € 30 duurder als bij de MF dealer...
Kramp heeft hem niet in het programma.
Bjorn Renault
Bedankt voor jullie reacties, ik zal eens bij de MF dealer langsgaan
MF550
@mfrijder heeft gelijk dit is het juiste nummer om te bestellen. Dit heb ik zelf ook gedaan bij vanderwalparts. Kost ongeveer 55,- euro. En mocht je foto’s willen dan heb ik die eventueel wel beschikbaar incl. Het nummer.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0