Atlas 1202 - Poken in kabine

-Een tweede vraag. Wanneer we naar de poken links en rechts kijken zien we er 3 links en 3 rechts. De eerste van rechts (te beginnen vanaf het stuur) staat geen pook meer op. Wat is het doel van deze pool? De eerste van links (van tegen de deur te beginnen) is standaard krom, en schakelt moeilijk. Ook van deze pool is de werking niet gekend.

Wie kan helpen aub?

Deel dit topic

DBRaymond

Reacties

+2
Allrad
Iemand moet me maar corrigeren als ik het mis heb. Ik denk dat de eerste, waar geen pook meer op staat, voor het bedienen van de bak is. Maar deze bedien je waarschijnlijk met 2 knoppen op de vloer, links naast het stuur.
De kromme pook is voor een extra functie.
+1
Fendt926Driver
Foto??
Kan me er geen voorstelling van maken.
Of heeft deze geen kruishendels?
+1
arnold-arentze
@Fendt926Driver Nee deze heeft geen kruishendels
DBRaymond
Wanneer we in de cabine zitten 3 rechts en 3 links. Rechts: op de eerste (de meest linkse van de 3 dus) staat geen ook. Deze is verder ook niet verbonden. En op de vloer hebben we inderdaad 2 knoppen links van stuur en 1 knop rechts van stuur. Links: eveneens 3 pokken dus, waarvan de eerste (van links te beginnen) gebogen is, en deze zou inderdaad voor extra functie kunnen zijn.
+1
arnold-arentze
@DBRaymond Ik denk dat het klopt wat @Allrad verteld. De 2 knoppen links voor de bak. De knop rechts heeft met de rijsnelheid te maken dacht ik. Deze knoppen werken op lucht. Als je geen lucht heb kun je waar geen pook op zit een pook opzetten om de bak te bedienen. De andere poken voor de extra functies die je niet weet kun je proberen door te voelen/kijken aan de slangen op de giek welke er beweegt. Of de slangen proberen te volgen waar ze heen gaan. Als een pook zwaar gaat kun je scharnierpunten inspuiten met wd40 of iets dergelijks. De stiften van het ventiel die de pook bedient inspuiten met wd40 kan ook wel helpen voor het zwaar gaan.
+1
Allrad
@arnold-arentze Als het bedienen van de poken zwaar gaat kan het ook zijn dat de accubak is doorgeroest en de accu op de stangen staat...
DBRaymond
Ik ga er morgen een foto van maken…
DBRaymond
Hallo zitten niet vast. Maar de rechtse (wanneer je in de cabine zit) is niet verbonden onderaan maar de linkse (gebogen pook) wel. En dat zal allicht deze zijn voor extra functies, zoals knijpen… Wanneer ik niet juist ben, graag mij verbeteren…

Zo zijn er ook nog 3 knoppen. 1 rechts wellicht om sneller te gaan en 2 links om de bak te bedienen. Ook hier graag verbeteren indien ik verkeerd ben.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1202 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!