International 624 - Hef gaat schokkend omhoog

Hallo,
Als ik bij mn inter 624, fe hef omhoog doe, gaat deze schokkend omhoog, en als je op de hefarmen duwt, is het precies of die vering heeft.
En als ik de hef bedien begint de pomp te janken.
Waar kan dit aan liggen?
Nieuwe pomp is gemonteerd, alle filters vernieuwd, en alle koppelingen aan de hydraulische leidingen zijn goed aangetrokken.
Waar kan het volgens jullie nog aan liggen?

MVG jelle

Deel dit topic

vanheule

Reacties

basia
Dan zal er toch lucht in het hydraulisch systeem moeten zitten , een keer of wat hef geheel op en neer doen , dan zou het toch beter moeten zijn (Althans bij mijn Fends altijd wel )
Of er zou een lek moeten zijn waardoor er lucht aangezogen woerd
vanheule
@basia hoe kan ik weten waar een lek zit?
basia
Probeer eerst maar eens de lucht uit het systeem te krijgen , desnoods even een drukleiding iets los draaien (b.v. bij hefregelventiel )
Komt er dan steeds weer lucht in het systeem ; toch alle aanvoer leidingen naar pomp controleren op lekkage (O ringen ed vernieuwen ) bij mijn Fendt kwam er lucht in door een kapotte keerring in de pomp
+1
vanheule
@basia is de leiding boven op de pomp goed hiervoor?
basia
@vanheule

Ja ; kun je ook proberen
Klein Rot
@vanheule
Heb u het zuigfilter ook gereinigt, deze zit rechts tegen het hefblok waar de zuigleiding voor de pomp zit aangesloten.
vanheule
@Klein Rot deze heb ik idd gereinigd, zat ook proktisch niks van vuil aan
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!