Leyland 262 - Trillen optrekken hoog 1

Goedemiddag allen,

Ik heb een raar dingetje met mijn leyland. In hoog 1 trilt heel redelijk met optrekken zonder al te veel gas. Als ik in zn 2 op laat trekken is er geen probleem zelfs als ik helemaal geen gas bij geef, hetzelfde in zn 3. Als ik dit een paar keer gedaan heb is het vibreren in zn 1 ook bijna helemaal weg. Kan iemand me uitleggen waar dit aan ligt en hoe eventueel te verhelpen?

Bij voorbaat dank,
Jesse
DB990jesse

Reacties

+1
wim-same
Waarschijnlijk een oude en verharde koppelingsplaat. Later zal hij het altijd gaan doen denk ik. Gewoon koppelings plaat vervangen.
DB990jesse
@wim-same bedankt voor de reactie. Ik kijk het nog even aan, als het slechter wordt ga ik de koppeling maar vervangen, nogmaals bedankt.
koenclaas
Kan ook komen van een lekke krukaskeering, doordat er olie op de plaat zit slipt hij dan meer als normaal.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Leyland 262 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!