New Holland TT 75 - Verschil tt en td serie ten opzichte van normale t serie

Beste ,
Op marktplaats enz kom ik regelmatig new Holland tractoren te koop bijv de tt4.75 of de td 5.100, wat is het verschil met de normale t 4 en t5 serie ? Zijn meestal niet bij dealers te koop , denk dat het “grijze import” is , zouden jullie deze kopen ? En wat zou er mis mee zijn ? Zijn behoorlijk goedkoper dan de gewone t 4en 5 serie
Steko

Reacties

Fred4130
Ik vermoed dat het gewoon oude types van Fiat of Ford zijn voor metname zuid Amerika, Afrika enz. Gewone relatief simpele trekkers zonder electronica e.d. Je komt zo ook regelmatig nieuwe M.F. trekkers tegen uit de 200/300 serie met een iets moderner plaatwerk , maar onderhuids trekkers zijn die hier in de jaren 70 en 80 werden verkocht. O.a. AgriXpert in Schipluiden doet hierin, daar staan o.a. ook de M.F.'s en Ford/Fiat en John Deere modellen uit vervlogen tijden. Gewone simpele betrouwbare no nonsens trekkers, zal niks mis mee zijn.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TT 75 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!