Fendt 824 Favorit met 15000 uren?

Fendt 824 Favorit met 15000 uren,kopen of niet?...

Deel dit topic

Reacties

JoFord
Staat in Roemenie bij handelaar,vraagt 38000 ex btw,na lang aandringen nu nog 35000 ex btw.
handelaar:sc gio masini agricole sud srl Iemand ervaring met die handelaar hier?

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Ton_Deere
Ja opzich zijn het wel goede trekkers. Maar staat er niet zon zelfde in nederland te koop. Mij lijkt transport altijd wel weer een dingetje. Als die trekker gewoon goed is is hij dat geld zeker waard maar ik zou het persoonlijk liever in beetje in de benelux houden als je zoiets zoekt
newholland6640
@Ton_Deere

Transport valt wel mee meestal. Zeker op z'n bedrag
Fendt926Driver
In mijn optiek te duur voor de uren.
maar zijn bijna collectors items.
Wel de laatste extra serie die gebouwd is met de uitlaat bij de cabine
johndeere 2650
@Fendt926Driver maar niet de 12 gaats
+1
Fast Eddy
Meestal gaan ze ver weg omdat er wat aan mankeert. Als de eigenaar/ handelaar de geschiedenis en staat van onderhoud kan aantonen. Zou je de gok kunnen nemen.
+2
geweldenaar
Er naar toe gaan en proefritje maken. Neem deze dan ook gelijk mee, koopje.
+5
GerbertXL
Ik zeg doe het niet, het is een oud hok waarvan de kans dat je er nog eens 10.000 in moet stoppen vrij reël is. Een kleine trekker brengt kleine kosten met zich mee, bij een grote trekker is alles duurder.
Maarja als het geld een gat in je zak brand en je vind het mooi moet je het lekker zelf weten. Wat je jezelf misschien moet afvragen is of je bevestiging zoekt of echt advies. In dat laatste geval moet je bij mensen wezen die zo'n slagschip hebben zoals @marco steyr .
Voor hetzelfde geld kun je ook een leuke vario krijgen in iets kleiner formaat, maar het is maar net waar je blij van wordt natuurlijk.
J asper
@GerbertXL Ook wel een 820 idd met die uren, en je moet er toch geluk mee hebben. Maar denk niet dat je daar meer kosten mee krijgt dan met zo ding uit Roemenië.
Fendt926Driver
Quote Reactie van @GerbertXL:
Ik zeg doe het niet, het is een oud hok waarvan de kans dat je er nog eens 10.000 in moet stoppen vrij reël is.

en toch koop je zelf een3e? handse 6930?????
JoFord
@Fendt926Driver 6930?een 3de handse?
+17
GerbertXL
@Fendt926Driver waar hebben we het nou over pipo, niet over mij in ieder geval.
Ik zeg toch dat ie het lekker zelf moet weten. Als je geld over hebt en je vind het mooi, lekker doen. Hij vraagt of het verstandig is, niet of er nog meer stommelingen zijn die ouwe troep kopen.
+1
worteljcb
Waarvoor moet je zo’n trekker hebben dan? Voor de hobby of voor werk? Voor dat laatste kun je beter wat anders zoeken. En als ik er niet eens mee kon proefrijden, gaf ik niet zoveel geld uit.
+1
JoFord
@worteljcb ja inderdaad!Ik zou die gebruiken voor hobby en werk,en ja Roemenie is heel ver om naar ginder te reizen om te gaan zien,beter hier in de Benelux kijken
+2
worteljcb
@JoFord Voor dat geld kun je toch veel modernere trekkers kopen met ook nog eens minder uren? Of je dat waard is moet je zelf weten. Ik koop ook geen Mustang van ‘67 om woon/werk verkeer mee te doen, maar anderen doen dat wel en vinden het de investering waard. Ik niet, vind zo’n wagen prachtig maar bij een keertje huren op een speciale dag zal het wel blijven ben ik bang.
hummy
Voor dat geld koop je er hier een met 8000 uur.
+1
B - W
@hummy stuur er maar 6 op dan, hier worden ze hard duurder.
+3
CaseCS130
@JoFord Als je zoiets koopt van die leeftijd en draaiuren moet je in ieder geval een gezond bedrag achter de hand hebben voor eventuele reparaties.
Een bekend lid op tf heeft heel veel reparaties gehad aan een 824, staan foto's met het verhaal genoeg hier.
Daarmee wil ik niet zeggen dat het slechte trekkers zijn, meer dat je bij alle merken met deze urenstanden en leeftijd tegen veel en dure reparaties aan kan lopen.
+2
worteljcb
@CaseCS130 Klopt hoor, een bekende van mij kocht ook zo’n oude 900 serie voor de hobby en om zich af en toe mee te verhuren. Want zo’n trekker is een stabiele investering. Maar binnen 2 jaar al meer dan 15000 aan verspijkerd en dat verdiende hij niet terug met verhuur. Dus die trekker was gauw weer vertrokken. Anderen hebben geluk en vervangen alleen eens lampje. Moeilijk zeggen, maar als het niet puur hobby/verslaving is, dan is het risico al gauw te groot
rickboer blija
@worteljcb is dat de gene waar jullie een nieuwe vario in gezet hebben?
worteljcb
@rickboer blija Nee, die bedoel ik niet. Andere trekker en die kosten was geen variobak. Allemaal andere dingen.
rickboer blija
@worteljcb hier jammergenoeg ook zn trekker gehad 🙈. Uiteindelijk heel blij dat hij na 1.5 jaar weer weggegaan is
+1
worteljcb
@rickboer blija Je hebt soms gewoon pech. Welke kleur dan ook. Maar bedrijfsmatig is dat wat makkelijker te accepteren
+3
Valtra man
Het is een grote gok.. ik kocht mijn Valtra met 10.000hr in Oostenrijk zonder gezien te hebben. Wel kwam hij van bij een officiele Valtra dealer, anders had ik het niet gedaan.
Maar je kan op afstand dus niet ff gauw speling of druk controleren of dergelijke.. bij mij draait het voorlopig goed uit, al waren er wel een paar kleinere dingetjes. Grootste kost was het herspuiten, maar dat had ik op voorhand ingecalculeerd. Ik heb op voorhand lokaal met mijn dealer overlegd, in mijn optiek ben je daar beter af met raad en daad. Zo wist ik bvb reeds de kosten van onderhoud, en grote componenten die mogelijks sleet kunnen vertonen op dat urental. Als voor jou vervolgens de rekening klopt, en je maakt een stukje droom waar. Dan moet je dat gewoon doen. Succes met je beslissing

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
24
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0