Atlas 1202 - Koelribben zuiver maken

Beste, wij zouden graag de koelribben van de motor Deutz luchtgekoeld F3L912 zuiver maken. Aan ene zijde zit een deksel welk goed open gaat en perfect zuiver kan worden gemaakt. Maar aan de andere kant zit een plaat gedeeltelijk voor de koelribben, en is deze plaat die we niet kunnen verwijderen. Aangezien we geen schade willen maken, zijn er hier misschien mensen die bedoelde plaat reeds hebben gedemonstreerd en ons op weg kunnen gehelen? Alvast bedankt!

Deel dit topic

DBRaymond

Reacties

+1
stephan-inter
Die plaat kan je er gewoon voor weg schroeven..........
DBRaymond
@stephan-inter Dankjewel voor je antwoord. Maar ik zie niet meteen schroeven staan…
+1
Kramer U800
Ik weet niet hoe dit bij een Deutz motor zit die is ingebouwd bij een Atlas maar als je die plaat eraf hebt dan kan heb gewoon met de hogedrukspuit uitspuiten dan haal je al het vuil er tussen vandaan. Als je een stoomcleaner hebt: op zijn heetst zetten en dan afspuiten dan gaat het vet er ook beter tussen uit. Dit alles bij koude motor uiteraard.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1202 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!