Nederlands tractor exporteren naar Belgie?

Registratiedocumenten van een Nederlandse trekker?

Deel dit topic

Reacties

JoFord
Hallo,een vraag aan Belgische tractoren fans,leg mij eens uit hoe je een Nederlandse trekker bij export kunt overdragen aan Belgie met registratiepapieren?Hoe gaat dit in zijn werk?Hoe gebeurd dit?Iemand ervaring mee?In Nederland hebben ze geen gelijkvormigheidsattest,...Is het makkelijk om die hier aan te vragen?
walker1
Dacht het met de kentekens makkelijker zou worden om trekker te exporteren? Kentekenbewijs is de registratie.
valtra1
Ervoor zorgen dat je een aankoopbewijs hebt, langs douane voor vignet 705 ( gaat blijkbaar tegenwoordig electronisch en hoef je niet opzoek naar een douanekantoor), even googelen en dan vindt je hierover wel wat info. Het gelijkvormigheidattest kan je aankopen bij een dealer van het tractormerk dat je aankoopt. Met al deze papieren naar een keuringsstation voor administratieve keuring, dan kan je een nummerplaat aanvragen en dan nog eens terug voor technische keuring.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0