Illustratie van:

Kaweco bemester - Wat zou het eigen gewicht zijn van sleepvoet bemester

Hallo,

Weet iemand wat het eigen gewicht is van en 6meter kaweco sleepvoet bemester ongeveer? Dit omdat ik een andere bemester op het oog heb maar die eigenlijk niet veel zwaarder mag zijn?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

2850Johndeere6R
Wij hadden een vergelijkbare en dan van 5.30m breed en die woog rond de 1000kg onze oude voorlader kon hem net hebben.
johndeere6230
@2850Johndeere6R

Kan aardig kloppen ja, onze oude was ook een 6 meter, die woog dacht ik 1200 kg dat mn pa een keer zei
2850Johndeere6R
@johndeere6230 Wij hebben nu een Joskin multi action van 6,30 meter die weegt 1100kg. Wel zonder schijven
casejxu
@2850Johndeere6R nog nie toe aan een schijven bemester?
+1
2850Johndeere6R
@casejxu die krijg je bij ons in de zomerdagen de grond niet in. En deze Joskin bevalt me best zit weinig onderhoud aan en trekt mooi licht scheelt tevens ook nog een zooitje gewicht achter op de tank.
+1
casejxu
@2850Johndeere6R snap ik helemaal. Denk als jij nou iets met schijven wil is die oude wel wat voor mij
+1
2850Johndeere6R
@casejxu Het mooie van de Joskin is dat eigenlijk iedere trekker hier eraan kan en bij de buurman eigenlijk ook wel. Als er schijven aan komen dan kunnen de 2850 er niet meer voor. Verder als je naar iets opzoek bent zonder schijven is zo'n multi-action echt een aanrader. Deze hebben we voor €2500 als opknapper bij Abemec Reek op gehaald moesten nieuwe slangen en voetjes aan verder nog wat afsluiters vervangen en deze kan er weer eens 10jaat tegenaan heeft zijn 3de seizoen erop zitten nu.
sjuu
@2850Johndeere6R Mijn Joskin xxl bemester met schijven hangt gewoon in kettingen , zodat deze net de grond raakt. Dat snijden hoeft van mij ook niet, hydraulische afsluiters is dan wel nodig.
dx11
Quote Reactie van @casejxu:
die oude wel wat voor mij

De schouten is niet doorgegaan?
casejxu
@dx11 nee😓😓 door omstandigheden vergeten te reageren op n appje en toen was ie weg. En daar baalde ik behoorlijk van
+1
dx11
@casejxu ai, das jammer idd
johndeere6230
@2850Johndeere6R

Dat is leuk werk ja, doen jullie alles zelf? En kunnen jullie de elementen nog recht houden?
+1
2850Johndeere6R
@johndeere6230 Ja dat is leuk werk ja, al het onderhoud doen we zelf aan zowel machines als trekkers. Dat maakt ook deel uit voor de dagbesteding van onze cliënten we hebben er een aantal die geïnteresseerd zijn in techniek dus dat soort dingen doen we samen. Onze elementen zijn recht ja daar hebben we eigenlijk nog nooit problemen mee gehad hoezo?
johndeere6230
@2850Johndeere6R

Ah oké! Jullie hebben er een zorgboerderij bij?

Ohh dat valt mee dan, rijden, of nouja reden 2 multiactions hier in de buurt, maar beide hadden meerdere elementen krom. Inmiddels is de ene ingeruild voor een veenhuis en is het er nog maar 1 die rond rijdt.
2850Johndeere6R
@johndeere6230 klopt ja we hebben 8 clieten per dag waarvan 3 met een leer werk traject die stomen we klaar voor een functie in de maatschappij. Hier in de buurt hebben we al 2 akkerbouwers en 3 loonwerkers van volk voorzien.

Die kromme elementen heeft meer met de chauffeur te maken als met de kwaliteit denk ik. De buurman heeft het ook al eens geprobeerd.met zijn bemester omlaag achteruit te rijden.....
johndeere6230
@2850Johndeere6R

Aahh okee, mooi werk denk ik? Haal je wel voldoening uit denk ik of niet?

Ja daar knappen ze sowieso ook niet van op, weet verder ook niet wat er is gebeurt, maar dacht, wellicht is het een zwak punt van die bemesters.
+1
2850Johndeere6R
@johndeere6230 Ja is zeer zeker leuk werk helemaal als die jongens het op een gegeven moment beginnen te zien en het werk zelf beginnen op te pakken.
+1
sjuu
Die kaweco weegt rond de 1200 kg, jarenlang plezier van gehad.
Fendtvario718
@sjuu bedankt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kaweco bemester en hebben de trefwoorden kaweco en gewicht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1.163
TREFWOORDEN