Illustratie van:

Grimme SE 150-60 - camera beelden

Hallo, wij hebben diverse camera's op onze rooier staan, een stuk of 6, en die konden wij bekijken op 2 beeldschermen boven elkaar, alleen nu doen de knoppen onder de schermen het niet meer en kunnen wij ze niet 1 voor 1 meer bekijken, en ook niet automatische 3 beelden laten rond gaan, iemand hier ervaring mee? wat kan er kapot zijn?

Deel dit topic

Reacties

MaxxuM4ever
Wat is het merk en type van je camera systeem?
@MaxxuM4ever ik denk dat er een paar origineel grimme zijn en een paar niet, er zit op de rooier zo'n videocontrol kast, daar kan ik niks aan zien,

(klik om te vergroten)

roscho
Het lijkt me dat je de software wat van slag hebt. Misschien even opnieuw installeren en daarna volgens de handleiding opnieuw instellen?
Of de installatie op de rooier zendt nog wel beelden, maar ontvangt geen nieuwe opdrachten. In dat geval op de rooier kijken of er misschien een antenne is afgebroken of ontvanger is beschadigd.
hobbyboer
Quote Reactie van @roscho:
Het lijkt me dat je de software wat van slag hebt.

Dat is heel goed mogelijk, ik weet waar hij gewerkt heeft.
Maar even terug naar de camera's, ben je wel beetje lief voor ze geweest?
Alle knoppen al geprobeerd?
Kabels misschien even wisselen, of heb jij niet zo'n rooier waar je de 2 kabeltjes van de rooierbediening en de camera's kunt uitwisselen?
@roscho het zou goed kunnen dat de software in de war is want de schudder in de eerste mat lijd ook een eigen leven..

Heb ook al gehad dat de egelmatten niet aan gingen. Moest ik de kast opnieuw opstarten en toen deed hij het wel..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Grimme SE 150-60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0