International 624 - Waar kan ik Ventielblok opbouwen

Hallo,
Op mn inter 624 had ik graag een universeel ventielblok blok opgebouwd, maar waar kan kk dat opbouwen?
Boven en onder de originele enkelwerkende ventielblok zitten bouten, kan ik deze hier op aansluiten?

Ik weet dat je originele dubbelwerkende blokken kan opbouwen maar hiervoor is geen plaats tussen het spatbord, hier heb ik maar 10 cm.

Ik hoor het graag,
MVG jelle

Deel dit topic

vanheule

Reacties

redeagle14
@vanheule hoeveel ventielen zitten er op? 3 kunnen er zeker zitten.
goeiedag eem
Als je een los ventiel blok op het spatbord bouwd met 2 of3 secties(hoeveel je wilt en enkel werkend of dubbel werkend) kun je die op je originele ventiel aansluiten en van daaruit weer verder. Dan maak je een palletje waar de de handel van her originele ventiel mee vast zet als je het bij zet blok bediend, maak je hem zo dat je hem er ook zo weer achter weg kunt doen. Ik heb dat op beide trekkers van ons en werkt voormij super
vanheule
@goeiedag eem kun je die dan tegelijk met de hef bedienen of moet je die dan telkens uitzetten?
Corne S
@vanheule

Je moet hem weer uitzetten. Tenzij je drukloos retour op de hef aansluit, maar daar moet het ventielen blok wel tegen kunnen.
goeiedag eem
@vanheule telkens weer uit zetten maar dat is gewoon slag werk geworden bij ons, daarom ook de handel van het venrtiel dat hem aanstuurd zo maken dat als je hem gebruiken wil, hij ergens achter valt en je hem er ook zo weer uit haalt. Ik werk ermee net zoals het andere originele ventiel, tis even wennen maar ik vind het prima te doen, Ik heb hem ertussen gebouwd met een 3weg kogel kraan, dus dan kan ik het gewone originele ventiel ook gebruiken, als ik hem niet nodig ben, en ben ik hem wel nodig kraan overzetten,en werk ik met het ventiel, zo heb ik 2x enkelwerkend en 2x dubbelwerkend.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!