Even voorstellen: Willemvanstralen

Hoi mijn naam is Willem van Stralen , een kleine hobbyboer met vijf schapen , ben in het bezit van een Fordson dexta van het jaar 1959 ,net zo jong als ik zelf ben , ik heb de Ford al zo,n 22 jaar en onderhoud hem zelf , en maai er in de zomer mijn land mee.
Willemvanstralen

Reacties

Willemvanstralen
Hoi mijn naam is Willem van Stralen ,sinds enige tijd slipt mijn koppeling met de maaimachine er achter , ik ben bang dat mijn dubbele koppeling versleten is , mijn vraag is of net veel werk is om deze te vervangen
blauwe tractor
Slipt de koppeling alleen met de maaier of ook bij het rijden, het kan zijn dat je een dubbele koppeling hebt een doordraaiende aftakas ahw.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!